Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

sport , sportopbouwwerk , sportsubsidie , sportveld , sportvereniging

 • 21-7-2017

  Maandag beginnen de zomerspelen!

  Aankomende maandag beginnen de Hoornse Zomerspelen alweer. Die duren tot en met vrijdag 4 augustus. Je kunt je nog steeds inschrijven!

 • 6-7-2017

  Hoornse Wijkenlopen opnieuw groot succes

  Op woensdag 28 juni werd op het HRTC-terrein aan de Holenweg de achtste Wijkenloop gelopen. Deze laatste Wijkenloop van het jaar was door Hoorn-Noord. In de maanden mei en juni heeft de organisatie van het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn elke woensdagavond gemiddeld 400 lopers zien finishen.

 • 23-6-2017

  Vrijdag 30 juni recreatieve triatlon voor ouderen

  Op vrijdag 30 juni kunnen ouderen meedoen aan een recreatieve triatlon. De triatlon bestaat uit drie onderdelen: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer wandelen.

 • 20-6-2017

  Zondag 25 juni: Westfriesland on Wheels

  Op zondag 25 juni organiseert het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn de toertocht Westfriesland On Wheels. Dit is in samenwerking met kunstijsbaan De Westfries, schaatsvereniging Wognum, IJsclub Ursem, en IJsclub Hensbroek.

  Categorie: Sport

 • 18-6-2017

  28 Hoornse jeugdsporters ontvangen een onderscheiding

  Wethouder Ben Tap reikte vrijdag 16 juni aan 28 Hoornse jeugdsporters 27 oorkondes en 1 sportpenning uit vanwege hun belangrijke sportprestaties.

  Categorie: Sport

 • 1-6-2017

  Inschrijving Hoornse Zomerspelen geopend

  Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 4 augustus vinden voor de twintigste keer de Hoornse Zomerspelen (voorheen de Mega Summer Games) plaats. Twee weken lang kunnen kinderen spelen en sporten op verschillende plekken in Hoorn. Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn organiseert de Hoornse Zomerspelen. De inschrijving is nu geopend via www.sportpas.nl/hoorn.

 • 1-5-2017

  Doet u mee met de Hoornse Wijkenlopen?

  Vanaf woensdag 10 mei kunnen jong en oud acht woensdagavonden meedoen aan de sportieve en recreatieve Wijkenlopen. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd parcours door de wijken van Hoorn. U kunt zich voor iedere loop de avond zelf inschrijven.

  Categorie: Sport

 • 7-4-2017

  Probeer een nieuwe sport met de Jeugdsportpas

  In mei starten weer verschillende sporten om uit te proberen. Variërend van bergbeklimmen tot atletiek en van bootcamp tot zwemmend redden. Het is bedoeld voor kinderen vanaf groep 5 van het basisonderwijs uit Hoorn, Blokker en Zwaag. Zij kunnen zich inschrijven voor de Jeugdsportpas via de website www.sportpas.nl/hoorn.

  Categorie: Sport

 • 6-4-2017

  Voorinschrijving Hoornse Wijkenlopen geopend

  De voorinschrijving voor de 28e editie van de Hoornse Wijkenlopen is geopend. Vanaf woensdag 10 mei kunnen jong en oud acht woensdagavonden meedoen aan deze sportieve en recreatieve lopen. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd parcours door de wijken van Hoorn. Wie zich vooraf wil inschrijven, kan dit tot 18 april doen via sportopbouwwerk@hoorn.nl.

  Categorie: Sport

 • 5-4-2017

  15 jaar fitness voor ouderen in Hoorn, Zwaag en Blokker

  Al 15 jaar doen 200 inwoners van Hoorn en Zwaag mee aan fitness voor ouderen. Om dit te vieren bracht wethouder Ben Tap op woensdag 5 april een bezoekje aan de sportieve 70-plussers in woonzorgcentrum Westerhaven en deed hij een lesje mee. Wie benieuwd is naar deze lessen kan vrijblijvend informeren.

  Categorie: Sport