Havenkantoor

Havenkantoor

Adres:
Hoofd 2
1621 AM Hoorn
Telefoon: 0229 214012
E-mail: havendienst@hoorn.nl

Het Havenkantoor is tijdens het vaarseizoen van 1 april tot 1 november bemand, buiten deze periode is de Havendienst bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.
Tijdens deze uren kunt u terecht voor betalen van havenliggeld en stroom, het ophalen van post, het (bij vorst) leveren van water etc.

Voor het innemen van een ligplaats tijdens de wintermaanden doet u een aanvraag. De havenmeester kijkt of er plaats beschikbaar is en neemt contact met u op voor het maken van verdere afspraken.

Binnenhaven in de winter

Havendienst:
Buiten het vaarseizoen (van 1 november tot 1 april) is de havendienst op maandag- en donderdagmorgen van 9 tot 13.00 uur aanwezig. Buiten deze tijden kunt u de havenmeester bereiken op telefoonnummer 0229 214012

In de winter kunt u afmeren en ook stroom krijgen, mits u tijdens kantoortijden aankomt en contact zoekt met de havenmeester.
Bij calamiteiten kunt u bellen met: 0229 214012 of 06 54202828.

Levering van water
De watertappunten op de Veermans kade, de Oude Doelenkade en bij de Ottobrug zijn in de winter toegankelijk. De tappunten op het Hoofd, het Stenen Hoofd en het Oostereiland steiger 1 en 2 zijn afgesloten. Tappunten op het Baatland worden bij vorst afgesloten, maar kunnen op verzoek aan de havendienst tijdelijk worden opengezet.

Haventoiletgebouw
Het haventoiletgebouw is in de periode, einde herfstvakantie tot 1 april niet geopend.
Passanten die wel gebruik willen maken van sanitair, kunnen terecht in de andere jachthavens (Grashaven of Vluchthaven).