Jeugdsportpas

Jeugdsportpas

Poster Jeugdsportpas

Ben jij al actief?

Maak eens kennis met verschillende bekende en minder bekende sporten en verenigingen in de gemeente Hoorn. Door deel te nemen kun je ontdekken welke sport uiteindelijk het best bij je past. Veel sportverenigingen en sportaanbieders uit de omgeving van Hoorn doen mee. Maak eerst een account aan en schrijf je daarna in.

Algemeen

De jeugdsportpas is bedoeld om de kinderen van groep 5 t/m 8 kennis te laten maken met diverse sporten. Het sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn zorgt in samenwerking met diverse sportaanbieders voor een gevarieerd sportaanbod. Kinderen kunnen per jaar aan drie verschillende kennismakingscursussen deelnemen bij ruim veertig sportaanbieders in de gemeente Hoorn. Inschrijven gebeurt via de website www.sportpas.nl/hoorn.

Aanmelden via een account

Op de website www.sportpas.nl/hoorn staat het complete kennismakingsaanbod van de Jeugdsportpas van de gemeente Hoorn. Kinderen kunnen zich inschrijven voor een kennismakingscursus nadat ze een account op de website hebben aangemaakt. Kinderen die een account hebben aangemaakt voor hun deelname aan de Nationale Sportweek of de Hoornse Zomerspelen kunnen dit account gebruiken. Een kennismakingscursus duurt zes weken en kost eenmalig € 10.

Meer informatie

Algemene achtergrond informatie en informatie voor sportverenigingen en sportaanbieders kunt u onder de buttons links in het scherm vinden. Voor overige vragen, zoals bijvoorbeeld problemen bij inschrijven, neem dan contact op met mevrouw R. Kouwenberg van het Sportopbouwwerk per mail via sportopbouwwerk@hoorn.nl of telefonisch 0229-252200.

Onderstaand een leuke compilatie film van de Jeugdsportpas.

Print