Mijn buurt, vrijwilligers en buren

Mijn buurt, vrijwilligers en buren

Ook dichtbij u zijn er mensen die iets voor een ander willen betekenen. Of wellicht wilt u zelf iets voor een ander betekenen?
Of misschien heeft u een idee waar (de mensen in) uw buurt beter van wordt?

Vrijwilligerspunt

Bij Vrijwilligerspunt werken experts in vrijwilligerswerk. Zij zijn spin in het web, adviseur  en uitzendbureau in één. Zij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk en denken graag met u mee over de verschillende thema’s binnen hun vakgebied.Vrijwilligerspunt is samen met haar partners De Wering, Omring en MEE Noord-West Holland bezig met een project. Het doel is om hulpvragers en mensen die een ander willen helpen elkaar eenvoudig en op een laagdrempelige manier te laten vinden. Hierdoor worden de vraag naar en het aanbod van hulp in de regio West-Friesland beter op elkaar afgestemd. Meer informatie is beschikbaar via 0229 216499 of via www.vrijwilligerspunt.com/.

Verbeter de buurt

Op http://www.verbeterdebuurt.nl/ kun je simpel en snel je idee of probleem voor de buurt plaatsen. Een probleem sturen we meteen door naar de gemeente, bij een idee bepaal je zelf wie je betrekt om deze te realiseren.