Inloopspreekuren 1.Hoorn

Inloopspreekuren 1.Hoorn

Wilt u iemand van 1.Hoorn persoonlijk spreken? Een vraag stellen of uw zorg over iemand anders uiten? U bent van harte welkom tijdens een van de inloopspreekuren.

 • Bibliotheek binnenstad: dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur.
  Bezoekadres: Wisselstraat 8, 1621 CT in Hoorn. Melden bij de balie. 
 • Gezondheidscentrum Kersenboogerd: woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
  Bezoekadres: Betje Wolffplein 170, 1628 NV in Hoorn. Melden bij de receptie.
   
 • Wijkcentrum de Huesmolen: maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
  Bezoekadres: De Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn
 • Wijkcentrum Grote Waal: vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur
  Bezoekadres: Grote Beer 3, 1622 ES Hoorn

U kunt zo binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig.

In de zomervakantie zijn er wijzigingen in de spreekuren. Het spreekuur in De Kreek op maandag vervalt, en in de Huesmolen is een extra spreekuur op maandag. De wijzigingen duren tot 1 september.

Themaspreekuren

Vanaf woensdag 14 juni zijn er speciale themaspreekuren.

Themaspreekuur Geldzaken en regelgeving

Soms kan het onduidelijk zijn wat uw rechten en plichten zijn. Of wilt u meer wilt weten over de betekenis van een wet in uw situatie. Heeft u schulden en komt u er niet meer uit? Wilt u in gesprek over onderwerpen die te maken hebben met geld en regels? Dan bent u van harte welkom tijdens het themaspreekuur Geldzaken en regelgeving. 

Themaspreekuur Echtscheiding

Wanneer u uit elkaar gaat, komt er veel op u af. U heeft misschien praktische vragen, over bijvoorbeeld woonruimte, afspraken maken of inkomsten. Of u krijgt te maken met vragen
als: Hoe vertel ik het de kinderen? Hoe maak ik een ouderschapsplan? Mijn kind krijgt een half broertje; hoe vertel ik het mijn kind? Bij al uw vragen voor, tijdens en na de scheiding denken wij graag met u mee.

Maak een afspraak

Voor deze themaspreekuren maakt u van tevoren een afspraak met 1.Hoorn via 0229 252200 of info@1punthoorn.nl. Vermeld bij het afspraakverzoek alstublieft uw naam, telefoonnummer, emailadres en (kort) uw vraag. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.