Gemeentegids

In de gemeentegids staat praktische informatie over allerlei organisaties, instellingen en verenigingen in Hoorn. Ook vindt u er informatie over het gemeentebestuur en de belangrijkste gemeentelijke producten en diensten.

Verspreiding

De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid. De gemeentegids is gratis af te halen op verschillende locaties in de gemeente zoals wijkcentra, bibliotheken en het stadhuis.

U kunt een papieren exemplaar van de gemeentegids 2017/2018 aanvragen via het contactformulier. U krijgt dan een editie van de gids per post toegestuurd. Voor de gemeentegids geldt op=op. Vanaf 2019 wordt er geen nieuwe editie meer uitgegeven.

Online

Van de gemeentegids Hoorn is ook een online versie.

Vraag en antwoord

1. Wie is de uitgever van de gemeentegids?

De Hoornse gemeentegids is een uitgave van FMR Producties/LokaalTotaal. De gids is mede tot stand gebracht dankzij adverteerders, organisaties, instellingen en verenigingen.

2. Ik wil graag een wijziging doorgeven. Hoe doe ik dat?

Via info@lokaaltotaal.nl of per telefoon 0223 66 14 25.

3. Hoe weet ik of het om de officiële gemeentegids gaat?

Voor bedrijven die benaderd zijn om te adverteren: de vertegenwoordiger heeft een brief bij zich van de gemeente Hoorn. Daarin staat dat de gemeente en vertegenwoordiger samenwerken. U kunt vragen om deze brief te laten zien. Voor inwoners: u herkent de officiële gemeentegids aan het logo van de gemeente Hoorn op de voorkant van de gids.