Liefde voor je vak

Van 10 tot 14 februari vindt de Liefde voor je vak-week plaats. Speciaal voor de Hoornse ondernemers organiseert de gemeente Hoorn gratis workshops om mkb’ers of zzp’ers te helpen met groeien en ontwikkelen.

Workshops

Gebruik van Big Data - Weten wat data jou kan opleveren?

Wat merk je als ondernemer van big data? Deze workshop geeft handvaten, inzichten en maakt je bewust van de kansen die big data jouw onderneming kan bieden.

Wanneer: maandag 10 februari 2020 van 15.00-17.30 uur
Waar: Statenlogement
Door: BigDataHub 

Haal het beste uit sociale media voor jouw bedrijf
Door het goed inzetten van sociale media vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf en trek je nieuwe klanten aan. In deze workshops leer je meer. Neem je laptop of tablet mee en doe mee!

Wanneer: dinsdag 11 februari 2020 van 15.00-17.30 uur
Waar: Statenlogement
Door: Annemieke Hageman van Hageman Marketing & Communicatie

Overtuigend pitchen

Een goede pitch is boeiend, krachtig en laat een onvergetelijke indruk achter. In deze workshop leer je hoe je een goede pitch opbouwt en deze krachtig overbrengt. Uiteraard gaan we oefenen!

Wanneer: woensdag 12 februari 2020 van 15.00-17.30 uur
Waar: Statenlogement
Door: Marc Korse van Of Korse

Personeel vinden en binden

Medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Maar hoe vind je de juiste mensen en hoe zorg je ervoor dat ze langere tijd met plezier voor je willen werken? In deze workshop krijg je tips.

Wanneer: donderdag 13 februari 2020 van 15.00 – 17.30 uur
Waar: Statenlogement
Door: PAVO Advice

De mens is de zwakste schakel in informatiebeveiliging

Als het gaat om informatiebeveiliging is de mens de zwakste schakel. In deze sessie krijg je inzicht in de meest voorkomende gevaren en tips om risico’s te beperken.

Wanneer: vrijdag 14 februari 2020 van 15.00 – 17.30 uur
Waar: Statenlogement
Door: Beerepoot Automatisering

Workshop Hospitality

Tijdens de interactieve workshop komen op een speelse en interactieve manier onderwerpen aan bod. Denk aan de klantenreis, gastvrij aanbod van producten of diensten, zelfverzekerd communiceren naar klanten en collega’s, non-verbale communicatie, on- en offline promotie, meer verkopen door service, omgaan met (negatieve) reacties van klanten en collega’s, en sociale media.

Voor wie: voor ondernemers in detailhandel, horeca en toerisme
Wanneer: woensdag 12 februari 2020 van 13.00 – 15.00 uur
Waar: Oosterkerk
Door: Rob van Loon (Events Holland) en Robert-Jan Knook (ANP/ BNR)

PIMP theatershow (hospitality cabaret)

De PIMP theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende middag over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast.

Voor wie: voor ondernemers in detailhandel, horeca en toerisme
Wanneer: woensdag 12 februari 2020 van 15.00 – 17.00 uur
Waar: Oosterkerk
Door: vakman Milo Berlijn 

Aanmelden

Meld u aan voor 5 februari 2020. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar per workshop, dus wees er snel bij! Onder alle inschrijvingen worden er twee keer twee kaarten voor het Westfries Ondernemersgala op donderdag 13 februari 2020 verloot.

Aanmelden workshops

Vragen?

Neem contact op met Thérèse Klaver, accountmanager bedrijven, via t.klaver@hoorn.nl of 06 55 41 33 38. Voor vragen over de workshop Hospitality of de PIMP theatershow neemt u contact op met Lizzy Bas via l.bas@hoorn.nl of 06 11 74 95 80.