Vakantiespelen in de herfstvakantie

2 oktober 2020

Team Sport van de gemeente Hoorn organiseert in de herfstvakantie in samenwerking met Stichting Netwerk de Vakantiespelen Hoorn. Vanwege het coronavirus is er een aangepast programma. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan leuke activiteiten.

Activiteiten in verschillende Sporthallen

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn er sport-, spel- en knutselactiviteiten in de verschillende sporthallen. Kinderen van 6 tot en met 9 jaar kunnen deelnemen van 11.00 tot 12.30 uur. Kinderen van 10 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen van 13.30 tot 15.00 uur. Activiteiten in de sporthallen zijn gratis. Inschrijving voor deelname is verplicht via www.sportencultuurhoorn.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname is op eigen risico en er mogen vanwege het coronavirus geen ouders bij zijn.

Waar en wanneer?

Dag Datum Locatie
Maandag 12 oktober 2020 Sporthal De Kreek
Dinsdag 13 oktober 2020 Sporthal De Kers
Woensdag 14 oktober 2020 Sporthal Zwaag
Donderdag 15 oktober 2020 Sportzaal De Grote waal

* De vakantiespelen die op vrijdag 16 oktober in Sporthal de Vredehof gepland stonden, gaan niet door.

Nieuw: verschillende workshops

Nieuw deze vakantie, is dat naast alle leuke sporthalactiviteiten ook een aantal workshops in de wijkcentra plaatsvinden voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt meedoen aan Halloween Grime, techniekproefjes, Filmkids en speciaal voor de kleine kinderen is er bakken! Voor alle workshops vragen wij een kleine bijdrage. Aanmelden voor de workshops kan vanaf 3 oktober via www.sportencultuurhoorn.nl. Het is ook mogelijk om met de cultuurstrippenkaart te betalen.