Back on Track: speciaal voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar

17 januari 2020

Het Jongerenloket Westfriesland is op zoek naar jongeren uit Westfriesland die aan de slag willen met hun toekomst.

Ben je gestopt met je opleiding door problemen thuis of op school? Of vind je het moeilijk om betaald werk te vinden?  Dan is Back on Track wellicht iets voor jou. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd door een persoonlijke coach.

12 weken

Samen wordt gewerkt aan je toekomst, zodat je op je eigen benen kunt staan. In 12 weken wordt je geholpen een keuze te maken om een opleiding te volgen of op zoek te gaan naar een nieuwe baan. En als dat (nog) niet lukt, wordt gekeken hoe je verder geholpen kunt worden.

Programma

Je bent gemiddeld 3 dagen per week bezig Back on Track. Het programma bestaat onder meer uit wekelijks coaching, activiteiten in groepsverband, sporten, muziek/theater, workshops en trainingen, opleiding- en beroepskeuze en het bezoeken van MBO’s en bedrijven. Back on Track is een samenwerking tussen MEE & de Wering, TjillSkillz en Team Sport van de gemeente Hoorn.

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je aanmelden via jongerenloket@hoorn.nl of bellen naar 06 11 39 38 18. Van maandag tot en met vrijdag heeft het jongerenloket inloopspreekuur op de Grote Noord 20 tussen 13.00 tot 16.00.
Voor aanmelden of vragen, mag je altijd even binnen lopen. Ben je tussen de 23 en 27 jaar en ook geïnteresseerd? Neem dan contact op. Er is plek voor 20 jongeren.