Buurtfestival Kersenboogerd op Burendag

21 juli 2022

Tijdens de landelijke Burendag op zaterdag 24 september vindt in de Kersenboogerd een buurtfestival plaats. Ook in andere wijken zijn er tijdens Burendag activiteiten.

Het buurtfestival in de Kersenboogerd is 24 september van 12.00 tot 17.00 uur op het Aagje Dekenplein en bij het grasveld aan de Groef, Stijl en Messing. Op het Aagje Dekenplein kunnen bewoners gezellige activiteiten doen en met elkaar een hapje eten en drinken. Talenten uit de wijk kunnen akoestisch optreden op het open podium bij het grasveld. De invulling van de dag staat nog voor een groot deel open. Daarom de oproep aan bewoners en ondernemers uit de wijk om met leuke ideeën, voor jong en oud, te komen en te helpen in de organisatie.

Meehelpen of optreden?

U kunt zich aanmelden als organisator van een activiteit, artiest uit de wijk of als vrijwilliger die helpt bij de organisatie. Doe dit voor maandag 29 augustus aan te melden via de website van Voor een mooie stad. Heeft u vragen? Stel ze via kersenboogerd@hoorn.nl.

Burendag in andere wijken

Heeft u ook een leuk initiatief voor Burendag op zaterdag 24 september? Of wilt u zien of er al activiteiten gepland zijn in uw wijk? Ga naar de website van de landelijke Burendag. Voor een activiteit kunt u ook het buurtbudget aanvragen. Een buurtbudget is een geldbedrag voor initiatieven van bewoners. die het wonen in een straat of buurt prettiger te maken. Of om de buurtgenoten beter te leren kennen. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op de pagina Buurtbudget