Deskundig advies bij twijfels over echtscheiding

5 juni 2020

Denkt u eraan om uit elkaar te gaan? Praat dan eens met de deskundige medewerkers tijdens het spreekuur Echtscheiding van 1.Hoorn. Dit spreekuur is gratis en voor iedereen toegankelijk.

De coronamaatregelen hebben een grote impact op ons leven. De relatie met uw partner en/of binnen het gezin is daardoor misschien ook veranderd. Ook al pakken we langzaam weer de draad van ons normale leven op, spanningen kunnen blijven voortduren. Als u uit elkaar gaat of hierover nadenkt, komt er veel op u af. Wat betekent zoiets voor de geldzaken? Hoe maakt u afspraken met uw (ex-)partner? Hoe verwerkt uw kind dit? Wilt u praten met een deskundige over uw situatie en wat u het beste kunt doen? Praat dan eens met de deskundige medewerkers tijdens het spreekuur Echtscheiding van 1.Hoorn. Dit spreekuur is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Vertrouwd advies en meer

De deskundigen zijn een luisterend oor en denken met u mee. En als dan blijkt dat er meer hulp nodig is voor u als ouder(s) en/of de kinderen, kunnen we altijd doorverwijzen. Het spreekuur is iedere week. U kunt een afspraak maken via door te bellen met 0229 25 22 00 of e-mail info@1punthoorn.nl. Zij plannen dan een afspraak op een moment dat u het beste past.