Een zomer vol sportieve en culturele activiteiten

26 juni 2020

Deze hele zomer kunnen kinderen en jongeren zich vermaken met veel sportieve en creatieve activiteiten. Inschrijven is verplicht, dus wees er snel bij!

Stichting Netwerk en Team Sport werken samen met verenigingen en organisaties in Hoorn om kinderen een zomer lang sportieve en creatieve activiteiten te bieden.

Sport en cultuur

Het overzicht van alle activiteiten kun je vinden op de website van Sport en Cultuur Hoorn. Bij sportieve activiteiten heb je onder meer de keuze uit streetdance/hiphop, voetbal, hockey, freerunning, ballet/moderne dans, turnen, korfbal, duiken, kickboksen, dansen, bmx’en, suppen, lasergamen, capoeira en mountainbiken. 

Ook zijn er veel culturele activiteiten op het gebied van zingen, gitaar of percussie, koken/bakken, (strip)tekenen, schilderen, etsen, film, naaien, haar en make-up, werken met speksteen of linoleum, techniek en taal.

Schrijf je in!

Inschrijven is verplicht en kan via de website van Sport en Cultuur Hoorn. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas, de Zomerspelen of de Cultuurweken, kunnen dit account gebruiken. De meeste sportieve activiteiten zijn gratis. Voor sommige sportieve en culturele activiteiten betaal je een bijdrage.

Overzicht activiteiten sportverenigingen

Veel sportverenigingen en culturele aanbieders in Hoorn hebben ook leuke activiteiten voor kinderen deze zomer. Zij organiseren deze activiteiten zelf, zonder tussenkomst van Stichting Netwerk of Team Sport. Aanmelden gaat ook via de verenigingen en aanbieders. Een overzicht van deze activiteiten kun je ook bekijken op de website van Sport en Cultuur Hoorn.