Eerste wijkkrant Kansen Kersenboogerd

6 april 2018

De eerste wijkkrant voor de Kersenboogerd valt binnenkort op de mat bij de inwoners van de wijk.

Wijkkrant in de brievenbus

In deze krant leest u over de activiteiten die de afgelopen maanden zijn georganiseerd. De activiteiten zijn onderdeel van het programma Kansen voor de Kersenboogerd.

Doel van het programma

Het doel van het programma is dat iedereen fijn en veilig kan wonen, werken en leven in de Kersenboogerd. Inwoners en betrokkenen van de wijk hebben daarover de afgelopen maanden meegedacht. Er zijn maar liefst 450 aandachtspunten aangedragen. Sommige punten kunnen snel worden opgepakt andere punten vragen om meer tijd. Onderwerpen die onder andere terug kwamen in de gesprekken waren een schone en veilige openbare ruimte zonder schade, de verbetering van het centrumgebied, onveilige verkeerssituaties en afval.

Samen een plan maken

De gemeente gaat samen met partners zoals Intermaris, stichting Netwerk, NS maar ook politie en onderwijs werken aan een uitvoeringsplan. Dat plan presenteert de gemeente in september 2018 aan de gemeenteraad. De komende jaren gaan we aan de slag met dit plan als basis. 

Bekijk de krant

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Kersenboogerd? De krant is ook te lezen via onze website op de pagina Kansen voor de Kersenboogerd.