Gaat u scheiden of uit elkaar?

9 september 2022

Als u uit elkaar gaat dan komt er veel op u af. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen. De medewerkers van 1.Hoorn kunnen u helpen met advies, ondersteuning en een luisterend oor.

Heeft u vragen over wat er geregeld moet worden? Het maken van afspraken? Of het regelen van de geldzaken? De medewerkers van 1.Hoorn staan voor u klaar. U kunt langskomen tijdens het gratis inloopspreekuur elke woensdag in wijkcentrum De Huesmolen, van 9.00 tot 11.00 uur. Of neem contact met 1.Hoorn op.

Trainingen van de GGD

Maar er is meer hulp: De GGD HN organiseert trainingen voor ouders en kinderen om hen te begeleiden of een steuntje in de rug te geven. Komende maanden staan er twee op de agenda: de workshop “De kinderen scheiden mee’ voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar van gescheiden ouders op maandag 26 oktober 2022 en de training ‘Scheidingsatlas’ voor ouders. Die training bestaat uit twee groepsbijeenkomsten van drie uur op maandag 7 en maandag 21 november 2022. De trainingen vinden plaats in Wijkcentrum de Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn. Kijk voor meer informatie, aanmelden en aanvangstijden op de website van de GGD.