Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen

29 september 2021

Heeft u interesse in zonnepanelen? Misschien is de gezamenlijke inkoopactie iets voor u. Kom meer te weten tijdens een online informatieavond.

Een monteur bevestigt een zonnepaneel op een dak.

Inwoners van Hoorn kunnen zich inschrijven voor een gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen. Doordat regionale installateurs de inkoop bundelen, zijn de kosten voor inwoners lager. Inschrijven voor de actie kan tot 10 januari 2022. Wilt u eerst meer informatie? In oktober 2021 worden drie online informatieavonden georganiseerd voor geïnteresseerden.

Online informatieavonden

Wilt u precies weten wat de gezamenlijke inkoopactie inhoudt? Of heeft u vragen? Dat kunt u terecht bij een van de online informatieavonden, verzorgd door het Duurzaam Bouwloket. Schrijf u in via de website van het Duurzaam Bouwloket. Er zijn informatieavonden op drie verschillende data. 

  • Maandag 4 oktober vanaf 20.00 uur
  • Maandag 11 oktober vanaf 20.00 uur
  • Donderdag 28 oktober vanaf 20.00 uur

Zo werkt de inkoopactie

Wilt u zich al inschrijven voor inkoopactie? Ga dan voor 10 januari 2022 naar de website van het Duurzaam Bouwloket. Kies een regionale installateur en ontvang vrijblijvend en gratis professioneel advies en een voordelig aanbod op maat. 

Vragen over deze actie?

Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of bel 072 743 39 56. Woont u in een monument? Dan gelden er aanvullende eisen voor de aanleg van zonnepanelen. Kijk voor meer informatie op de pagina Monumenten.