Heeft u hét idee voor de Duurzame Stadschallenge?

20 mei 2022

Heeft u een idee waarmee u snel een grote en duurzame impact maakt voor de stad? Dan maakt u kans op 1.500 euro om uw idee uit te voeren.

Iemand houdt een brandende lamp vast

Bewoners krijgen de uitdaging om ideeën aan te melden voor de Duurzame Stadschallenge. Heeft u een idee waarmee u snel een grote en duurzame impact maakt voor de stad? Met 1.500 euro budget gaat u samen met Puur Hoorn en Voor Een Mooie Stad (VEMS) die uitdaging aan. Hoe krijgt u meer inwoners enthousiast over duurzaamheid? Met welke uitdaging pakken we wateroverlast aan? Of weet u een leuke actie hoe we samen heel veel energie kunnen besparen? Schrijf uw idee snel in en maak kans op de uitvoering.

Duurzame kansen aanmelden

Er liggen enorme uitdagingen op het gebied van energiebesparing, duurzame energiebronnen, grijs vervangen voor groen en hergebruik van materiaal. Deze challenge biedt de nodige handvatten voor inwoners om hun duurzame idee tot werkelijkheid te maken. Zo kunnen zij op een leuke manier samen werken aan een nog duurzamere stad. Ziet u kansen om met uw idee de stad een stukje duurzamer te maken en meer inwoners te enthousiasmeren? Meld u uw idee dan aan via de website van Voor Een Mooie Stad.

Stem op het beste idee

Het idee met de meeste stemmen verdient 1.500 euro om het idee uit te voeren. Er wordt gelet op uitvoerbaarheid, creativiteit en natuurlijk welke actie de meest duurzame impact creëert. U krijgt bij de uitvoering van uw idee hulp van Voor Een Mooie Stad en Puur Hoorn. De inschrijving sluit op 31 mei. Er zijn al meerdere ideeën aangemeld. Wilt u geen idee aanmelden maar wel stemmen op het idee van iemand anders? Ga dan ook naar de website van Voor Een Mooie Stad.