Help mee met initiatieven voor een mooie stad

16 augustus 2019

Heeft u een idee om de stad of uw buurt een stukje mooier te maken? Of wilt u helpen met een goed idee van een ander? Houd dan het platform Voor een Mooie Stad in de gaten.

De eerste Open Limonade in Hoorn-Noord en Venenlaankwartier was een succes

Vooreenmooiestad.nl is bedoeld voor álle inwoners van Hoorn. Om de stad nóg aantrekkelijker te maken, samen te werken aan leuke ideeën, evenementen te organiseren en daarmee goede doelen te steunen.

Iedereen kan meedoen

Hoe werkt het? Iedereen met een idee voor een mooie stad kan dit laten zien op www.vooreenmooiestad.nl. Anderen kunnen hierop stemmen. Zijn er genoeg voorstanders? Dan komt er een afvinklijst in beeld wat er allemaal nodig is. Is de afvinklijst compleet, dan staat niets meer in de weg om het idee uit te voeren.

Nu op Voor een mooie stad

Op dit moment staan er veel leuke initiatieven open op de website van Voor een mooie stad. Bijvoorbeeld het spectaculaire evenement Ren ‘m d’r over voor het goede doel Proud to be oud. Of het gezellige buurtfestijn Open Limonade, waarbij buren en buurkinderen elkaar kunnen leren kennen. En inwoners met artistieke talenten kunnen misschien wat bijdragen aan de kunstroute Kersenboogerd. Bekijk deze initiatieven en meer op www.vooreenmooiestad.nl.