Hoe bespaar ik energie door isolatie? Volg een online bijeenkomst

1 september 2022

Met de stijgende energieprijzen is het interessant om te bekijken hoe u uw huis kunt verduurzamen. Eén van de manieren om dat te doen is beter isoleren. Daarom organiseert de gemeente in september online bijeenkomsten over besparen met isoleren.

Tijdens deze online bijeenkomsten hoort u alle mogelijkheden voor vloer- spouwmuur- glas- of dakisolatie. Wat levert het op voor het wooncomfort én hoeveel geld kunt u ermee besparen? De bijeenkomsten worden verzorgd door het Duurzaam Bouwloket. Experts vertellen ook over een inkoopactie en over mogelijke subsidies.

Wanneer zijn de online bijeenkomsten?

  • Op dinsdag 6 september wanneer uw huis is gebouwd tussen 1950 en 1970
  • Op woensdag 7 september wanneer uw huis is gebouwd tussen 1970 en 1990
  • Op donderdag 8 september wanneer uw huis is gebouwd na 1990.

De webinars starten om 19.30 uur. Op 7 en 8 september is er een extra webinar om 20.30 uur. De inhoud van dit webinar is hetzelfde als de inhoud van het webinar van 19.30 uur. Voor eigenaren van woningen die voor 1950 zijn gebouwd, hebben we eerder webinars georganiseerd. Die zijn terug te zien via de website Duurzaambouwloket:

Aanmelden

Wilt u een webinar bijwonen? Geef dit dan door via www.duurzaambouwloket.nl/energiebesparing-hoorn. U ontvangt een bevestigingsmail met toegang tot het webinar. Onder de deelnemers verloten we per webinar drie energiebespaarboxen ter waarde van € 70. U kunt zich na afloop van het webinar voor deze winactie opgeven.