Hoorn opent groot online warenhuis

30 maart 2020

De gemeente Hoorn, Ondernemers Stad Hoorn, HOC, HOF en Voor een mooie stad, bouwen samen met ZZP'ers uit de stad een groot online warenhuis.

Warenhuishoorn.nl. Het grootste online warenhuis van Hoorn. Bestel direct bij 100 ondernemers.

De eerste groep ondernemers hebben vanuit het door José Linders opgezette initiatief ‘Hoorn Bezorgt’, hun online etalage al geopend. Ondernemers die willen aansluiten kunnen zich aanmelden via warenhuishoorn.nl.

Online verkoop

Naast de etalage, is het mogelijk om via het warenhuis online producten te verkopen. Ondernemers die ervaring hebben met online verkoop of hiermee willen starten, kunnen hun top 10 producten toevoegen aan hun etalage. Vanuit de organisatie wordt hulp aangeboden bij het aanmelden en/of invoeren van producten. Voor ondernemers die niet zelf kunnen bezorgen, wordt ook een gedeelde bezorgdienst opgezet. 

Uitgangpunt en opening

Om snel open te gaan, wordt achter de schermen druk gewerkt aan de inrichting van het warenhuis. Op warenhuishoorn.nl kunt u uw e-mailadres achterlaten, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Het uitgangspunt is dat dit online platform van de stad is en blijft en dat er nooit een commercieel verdienmodel geïntroduceerd wordt.