Hoorn zoekt ondernemer op historische plek

15 april 2021

De gemeente is voor de komende vijf jaar op zoek naar een ondernemer die het gezicht wil zijn van het toeristisch informatiepunt aan de Binnenhaven en hier een eigen bedrijf wil opzetten. De locatie hiervoor is het voormalige viswinkeltje op het Hoofd.

Het voormalige viswinkeltje op het Hoofd

Wordt u enthousiast van het idee om een eigen onderneming te hebben op een van de mooiste locaties van Hoorn? Dan heeft u nu de kans. De gemeente Hoorn nodigt u uit om een voorstel op te sturen, met daarin uw idee voor een bedrijf op deze iconische plek.

Voorwaarde

De belangrijkste voorwaarde is dat uw onderneming straks ook gaat dienen als toeristische informatiepunt. U moet het leuk vinden om veel mensen te ontmoeten, gastvrij te ontvangen en vriendelijk op weg te helpen. Wees daarom creatief en onderscheidend en speel in op wat Hoorn aan toerisme te bieden heeft. Objectief, gastvrij en verbindend zijn de belangrijkste woorden in uw voorstel.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot vrijdagmiddag 14 mei 12:00 uur. Stuur een e-mail naar inkoop@hoorn.nl onder vermelding van “Hoorn zoekt ondernemer op historische plek”. Geef kort aan dat u geïnteresseerd bent, dan worden de voorwaarden en het inschrijfformulier naar u toegestuurd. De drie ondernemers met de beste ideeën worden uitgenodigd voor een gesprek. De winnaar met het beste plan kan al vanaf juni aan de slag.