Koopt u een van de laatste zelfbouwkavels?

12 augustus 2019

Droomt u van een eigen zelfbouwkavel? Dat vooruitzicht is dichterbij dan u denkt. In de Bangert en Oosterpolder staan nog kavels te koop. Wees er snel bij!


Alle informatie over de verkoop, zoals het kavelpaspoort en inschrijfproces staat op de pagina Kavels Bangert en Oosterpolder.

De Weiden

De vrije kavels liggen aan de Kieftslootweid. De straat is onderdeel van de eerste ontwikkellocatie van fase 5, De Weiden. De Weiden krijgt een streekeigen en intiem karakter. In de wijk komen de watergangen uit het oorspronkelijke landschap terug, waarvan de Kieftsloot er een is. De wijk heeft verder een dorpse opzet met veel groen en zicht op de molen ‘De Krijgsman’.

Interesse?

Wilt u een optie op een kavel of wilt u een kavel kopen? U maakt uw interesse kenbaar via het Inschrijfformulier Bangert en Oosterpolder, (pdf, 1,2 MB) Gemeente Hoorn stimuleert geïnteresseerden om de kavels zo duurzaam mogelijk te bouwen. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke duurzaamheidstoepassingen u wilt realiseren. Laat u inspireren en kies voor duurzaam. U maakt ook gebruik van het inschrijfformulier als u geen aanvullende duurzaamheidsmaatregelen wilt realiseren.