Lekker blijven wonen: 'Zo’n huistest, hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?'

13 mei 2022

‘Ik lees op jullie website over die huistest, en dat je dan een advies op maat krijgt. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?’ Dat was de vraag die vorige maand werd gekozen om te laten beantwoorden in de serie video’s met rondom het thema Lekker blijven wonen.

Nini Viëtor doet aan de keukentafel de huistest op de laptop

Op deze vraag geeft Nini Viëtor antwoord door in een informatieve video zelf de huistest te doen. De video is te vinden op de website lekkerblijvenwonen.nl. De huistest op de website van lekkerblijvenwonen.nl is onlangs vernieuwd. De 24 vragen en bijbehorende adviezen zijn waar nodig aangepast met de nieuwste inzichten over comfortabel en toekomstgericht wonen. In de video beantwoordt Nini Viëtor de vragen van de huistest en krijgt ze aan het eind een advies op maat. In haar geval zijn dat 14 adviezen over uiteenlopende onderwerpen. 

Ontdek in dit filmpje

Bekijk het filmpje en ontdek onder meer:

  • Hoe u eenvoudig bij de huistest komt
  • Dat er 24 vragen zijn over 24 verschillende onderwerpen
  • Enkele voorbeelden van vragen die gesteld worden
  • Enkele voorbeelden van adviezen
  • Dat u uw advies, desgewenst, ook per mail kunt ontvangen, zodat u het kunt bewaren en bijvoorbeeld met familieleden kunt delen

Serie video’s met Nini

Dit filmpje is de negende in een serie video’s met Nini Viëtor. Nini heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen en voorlichting op het gebied van Lekker blijven wonen en was onder meer projectleider van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen in Hoorn. In haar video’s geeft zij antwoord op vragen die te maken hebben met alles wat helpt om zo lang mogelijk op je eigen plek te blijven wonen.

Lekker blijven wonen

De video’s worden gemaakt in opdracht van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Hoorn in het kader van Lekker blijven wonen. Een campagne met onder meer een informatieve website, een huistest en een gratis digitale nieuwsbrief.

Elke maand een video 

Nini Viëtor heeft een jarenlange ervaring in het geven van trainingen en voorlichting op het gebied van Lekker blijven wonen en was onder meer projectleider van het Belevingscentrum Lekker blijven wonen in Hoorn. In een serie maandelijkse video’s geeft zij antwoord op eenvoudige en soms ook wat lastiger vragen die te maken hebben met alles wat helpt om zo lang mogelijk op je eigen plek te blijven wonen. Kijk voor meer informatie en een huistest met gratis advies op maat op www.lekkerblijvenwonen.nl