Ontdek je talenten met de Cultuurpas en de Jeugdsportpas

11 februari 2019

Kinderen die op de basisschool zitten, moeten vaak hun talenten en hobby’s nog ontdekken. Daarvoor hebben we in Hoorn de Cultuurpas en de Jeugdsportpas.

Kinderen kunnen dan voor een voordelig tarief verschillende sporten en culturele activiteiten uitproberen.

Cultuurpas

Met de Cultuurpas kunnen kinderen van groep 3 tot en met groep 8, 4 weken lang voor 10 euro deelnemen aan veel activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Hoorn. Doe mee met lessen in bijvoorbeeld muziek, tekenen en schilderen, breakdance, hiphop, theater of film en ontdek wat jij leuk vindt!

Jeugdsportpas

De Jeugdsportpas is bedoeld om de kinderen van groep 5 tot en met 8 kennis te laten maken met diverse sporten. Kinderen kunnen per jaar aan drie verschillende kennismakingscursussen meedoen bij ruim veertig sportaanbieders in de gemeente Hoorn. Je kunt 6 weken lang voor 10 euro sporten.

Inschrijven en meer informatie

Op de website www.sportencultuurhoorn.nl (voorheen sportpas.nl) staat alle informatie en het complete cursusaanbod. En je kunt je daar ook inschrijven. Wie zich al eens ingeschreven heeft voor de Nationale Beweegweek, Jeugdsportpas, Zomerspelen of de Cultuurweek, kan zich met hetzelfde account inschrijven.

De Cultuurpas is een initiatief van De Blauwe Schuit, Stichting Netwerk en de gemeente Hoorn. Voor de Jeugdsportpas zorgt de gemeente Hoorn in samenwerking met diverse sportaanbieders voor een gevarieerd sportaanbod.