Raad op bezoek in Hoorn-Noord en Venenlaankwartier

1 november 2022

De gemeenteraad bezoekt vrijdagmiddag 11 november de wijken Hoorn-Noord en Venenlaankwartier. De raadsleden willen graag bewoners van de wijken ontmoeten en van hen horen hoe het in de wijk gaat.

De Hoornse gemeenteraad weet graag wat er in de wijken leeft en speelt. De raad wil dat inwoners en ondernemers hen weten te vinden en ook geen drempel voelen om contact te zoeken. Daarom komen zij ook graag op bezoek bij de verschillende wijken in Hoorn. Dit keer bezoekt de raad Hoorn-Noord en Venenlaankwartier.

Programma wijkbezoek

Het bezoek start met een inloop om 13.45 uur met koffie en thee in Praethuys ’t Slot. Daar wordt een korte toelichting gegeven op de rioolvervanging in de wijken Hoorn-Noord en Venenlaankwartier. Daarna start de fietstocht langs diverse activiteiten en projecten in de wijk. Op verschillende locaties gaan de raadsleden in gesprek met inwoners en organisaties die zich inzetten voor de wijk. Om 16.00 uur wordt afgesloten in Praethuys ’t Slot. Tijdens de fietstocht en in buurtkamer Praethuys 't Slot kunnen bewoners en raadsleden kennismaken en in gesprek gaan over hoe het in de wijk gaat.

Iedereen is welkom

Bewoners van Hoorn-Noord en Venenlaankwartier en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te fietsen en in gesprek te gaan met de raadsleden. Aanmelden kan tot en met dinsdag 8 november door een e-mail te sturen naar de griffie.