Risdam Fit: Doe mee met de gezondheidscheck

26 augustus 2022

Zaterdag 10 september is de gezondheidscheck in Sporthal De Opgang voor inwoners van Risdam. Meld u aan en ontdek hoe fit u bent. Na afloop krijgt u advies om op een leuke en gezonde manier fit te worden of te blijven.

De kosten voor de check zijn € 5. Met de gezondheidscheck meet een deskundige hoe fit u bent om dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht u in uw handen heeft, hoe lenig u bent, wat uw conditie is, hoe het is gesteld met uw suikergehalte en wat uw bloeddruk is. Aan het eind van de check bespreken we de resultaten met u en kunt u een persoonlijk advies krijgen. Vindt u het niet fijn om alleen te komen? Nodig dan iemand uit om met u de check te doen.

Aanmelden voor de gezondheidscheck

Aanmelden voor de gezondheidscheck kan via de website Hoorn Beweegt. Wilt u zich aanmelden voor de gezondheidscheck, maar komt u er niet uit? Of heeft u vragen? Neem dan contact op via teamsport@hoorn.nl of 0229 25 22 00.

Beweeg- en ontspanningsprogramma

De gezondheidscheck is de aftrap van het beweeg- en ontspanningsprogramma Risdam Fit. Dat zijn leuke, sportieve activiteiten die inwoners tussen de 55 en 75 jaar helpen om fitter te worden. Bent u iets jonger of ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma. Tijdens de gezondheidscheck komt u meer te weten over het aanbod van Risdam Fit. Komt u niet naar de gezondheidscheck, maar wilt u wel het activiteitenaanbod bekijken? Ga naar www.hoornbeweegt.nl.