Showroom duurzame energietechnologie vanaf 31 maart in Hoorn

27 maart 2023

Vanaf vrijdag 31 maart komt de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket naar Hoorn. Voor vier weken lang, elke vrijdag kunnen bewoners kennis maken met een showroom vol duurzame energietechnologie.

Er zijn adviseurs aanwezig die advies en tips geven over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van een woning. De mobiele showroom staat op de kruising van de Gedempte turfhaven en Ramen. Op vrijdag 31 maart, 7 april, 14 april en 21 april van 11.00 uur tot 16.00 uur staan de adviseurs van Duurzaam Bouwloket klaar om bewoners persoonlijk en gratis advies te geven.

Gratis advies

Vragen over energiebesparende maatregelen in huis, subsidies, financieringsregelingen en meer worden beantwoord door de adviseurs. Zij geven advies over kleine maatregelen zoals tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie. Maar ook over grotere maatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen kun je terecht. Ook kan je zien hoe groot een warmtepomp nou daadwerkelijk is en welke soorten isolatie er allemaal zijn. 

Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Hoorn. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Lukt het niet om aankomende weken langs te komen? Je kan ook bellen via telefoonnummer 0229 22 80 47 of ga naar www.duurzaambouwloket.nl/hoorn voor meer informatie.