Sportief van start in 2023? Doe mee met de gezondheidscheck

4 januari 2023

Wilt u aan de slag met uw goede voornemens voor 2023? Geef u dan op voor de gezondheidscheck in Hoorn-Noord en Venenlaankwartier.

De gezondheidscheck

De gezondheidscheck vindt plaats op zaterdag 14 januari bij Sportcomplex Always Forward. De kosten voor de check zijn € 5. Met de gezondheidscheck meet een deskundige hoe fit u bent om dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht u in uw handen heeft, hoe lenig u bent, wat uw conditie is, hoe het is gesteld met uw suikergehalte en wat uw bloeddruk is. Vindt u het niet fijn om alleen te komen? Nodig dan iemand uit om met u de check te doen.

Na de gezondheidscheck

Na afloop nemen we de resultaten met u door en krijgt u persoonlijk advies om op een leuke en gezonde manier fit te worden of te blijven. Na de Gezondheidscheck ontvangt u meer informatie over diverse beweeg- en ontspanningsactiviteiten bij u in de buurt.

Aanmelden of meer weten?

Aanmelden voor de gezondheidscheck kan tot en met maandag 9 januari via www.hoornbeweegt.nl. Wilt u zich aanmelden voor de gezondheidscheck, maar komt u er niet uit? Of heeft u vragen? Neem dan contact op via teamsport@hoorn.nl of 0229 25 22 00.