Spreekuren 1.Hoorn bibliotheek verhuizen naar De Zaagtand

23 augustus 2019

Vanaf 3 september 2019 wordt het gratis inloopspreekuur op dinsdagmiddag en het themaspreekuur geld- en regelzaken op donderdagmiddag gehouden in wijkcentrum De Zaagtand in plaats van in de bibliotheek in de binnenstad.

Wilt u iemand van 1.Hoorn persoonlijk spreken?

Wilt u het wijkteam een vraag stellen of zoekt u advies? Of heeft u zorgen om een ander? Dan bent u van harte welkom tijdens het inloopspreekuur van 1.Hoorn. U kunt ook uw vragen stellen via de chatspreekuren op maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagavond via Facebook. Kijk voor alle spreekuren op de pagina Langskomen bij 1.Hoorn.

Wat is 1.Hoorn?

De meeste mensen regelen veel zelf in het dagelijks leven: school, opvoeding, het huishouden, werk, zorgen voor anderen, leuke dingen doen. Toch kan iemand soms een steuntje in de rug nodig hebben. Dan kan 1.Hoorn u die steun bieden.

Samen een oplossing vinden

De medewerkers zijn voor u een luisterend oor, zij geven gratis advies en denken graag met u mee. Zij helpen u op weg om zelf een oplossing te vinden, door het inzetten van mensen uit uw directe omgeving of andere vrijwilligers. Wist u bijvoorbeeld dat er in Hoorn en omgeving ook veel vrijwilligers en organisaties actief zijn waar u terecht kunt voor ondersteuning, bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp, klusjes in huis, vervoer en gezellige activiteiten?

Alle vragen op 1 plek

De teams van 1.Hoorn bestaan uit deskundige medewerkers van organisaties op het gebied van zorg en ondersteuning. Omdat zij onder regie van de gemeente samenwerken als 1.Hoorn, kunt u met al uw zorgvragen terecht op één punt. Zo kunt u terecht met alle simpele of uitgebreide vragen over:

  • Opvoeding en opgroeien
  • Wonen en samenleven
  • Geldzaken en dingen regelen
  • Zorg en hulpmiddelen
  • (vrijwilligers-) werk en activiteiten in de buurt