Startende ondernemer? Voor u is het Startersloket

25 februari 2021

Het Startersloket is een initiatief om (oriënterende) starters in de regio op weg te helpen. Met onder meer handige tips, belangrijk nieuws voor ondernemers en gratis online trainingen.

Webinar Startersloket Succesvol Online


Het Startersloket treedt op als vraagbaak voor (oriënterende) starters in de regio en geeft antwoord op alle vragen met betrekking tot het ondernemerschap. Lees het laatste nieuws en inspirerende verhalen van mede-starters. Gebruik praktische online hulpmiddelen en sluit u aan bij het netwerk. Het Startersloket biedt regelmatig ook handige online trainingen voor starters.

Succesvol online

Maandag 15 maart 2021 organiseert het Startersloket de webinar Succesvol online. Ontvang handige tips om online een goede zakelijke indruk te maken. Waar moet u op letten bij een goede website? Hoe bereikt u via sociale media uw doelgroep? De webinar geeft u antwoord op deze en andere vragen over online ondernemerschap. Deelname aan de webinar is gratis en aanmelden gaat via de website van het Startersloket. De webinar start 15 maart om 19.00 uur en duurt maximaal 2 uur.

Meer webinars

Voor de rest van 2021 heeft het Startersloket ook al meerdere webinars gepland. In april Juridische zaken voor (startende) ondernemers, in mei 2: Belastingen en administratie en Marketing en Marktonderzoek en in juni Start een eigen bedrijf. Kijk voor meer informatie en de rest van de agenda van 2021 op de website van het Startersloket.