Stille tocht voor Dani op 11 november

10 november 2022

Vrijdag 11 november is een stille tocht ter nagedachtenis aan Dani. Dani is woensdag 26 oktober het slachtoffer geworden van een steekincident en helaas aan de gevolgen daarvan overleden.


De familie heeft het initiatief genomen om stil te staan bij het grote verlies van hun dierbare Dani in de vorm van een stille tocht. De stille tocht start om 17.00 uur bij het Uitvaartcentrum Johannes Poststraat 26 in Hoorn en eindigt om 18.00 uur bij het Tabor College Oscar Romero, waar Dani op school zat.

Route stille tocht

De route is als volgt: Uitvaartcentrum Johannes Poststraat 26, Pater Bleystraat, Hogerbeetsstraat, Vredehofstraat, viaduct onder Provinciale weg, via Risdammerhout rechts naar Zwaagmergouw, oversteken rotonde Nieuwe Steen/stadhuis, Nieuwe Steen, Barnsteen, Tabor College Oscar Romero.

Bekijk hier een kaart met de route van de stille tocht.

De route wordt begeleid door verkeersregelaars en handhavers. Het verzoek aan deelnemers van de stille tocht is om als dat kan lopend of per fiets naar het uitvaartcentrum te komen.

Sint Maarten

11 november is ook de dag dat kinderen met een lampion langs de deuren gaan en een liedje zingen voor iets lekkers. We kunnen ons voorstellen dat gezinnen langs de route ervoor kiezen pas met de kinderen langs de deuren te gaan na 18.00 uur, wanneer de stille tocht eindigt.