Vaccineren in Noorderkerk en Wijklab Kersenboogerd

2 maart 2022

Er kan vanaf 8 maart op dinsdag en woensdag een coronavaccin worden gehaald in de Noorderkerk in Hoorn. Het is op 8 maart ook mogelijk om gevaccineerd te worden in het Wijklab Kersenboogerd.

De Noorderkerk

De tijdelijke vaccinatielocatie aan het Kleine Noord 30 is geopend van 9 tot 17 uur. Vaccineren in de Noorderkerk kan alleen op afspraak. Het vaccineren in de Noorderkerk is voorlopig alleen in de maand maart. In de Noorderkerk kunnen mensen terecht voor zowel de eerste, de booster of de herhaalprik. De herhaalprik is tegen corona voor 70-plussers en mensen met een ernstige verminderde weerstand. Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid.

Vaccineren in het Wijklab Kersenboogerd

Het is op dinsdag 8 maart ook mogelijk om gevaccineerd te worden in het Wijklab Kersenboogerd. Iedereen kan vrij inlopen voor een eerste vaccinatie of de eerste boosterprik. Een afspraak maken is dus niet nodig. Vaccineren in het Wijklab aan het Aagje Dekenplein 24 kan van 10 tot 17 uur. De herhaalbooster wordt in het Wijklab niet gegeven.