Veel interesse voor duurzame maatregelen

20 juli 2018

Veel inwoners hebben zich al aangemeld voor de gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen en isolatie. Tot 15 augustus kunt u zich ook nog vrijblijvend inschrijven.Sinds de start van de inkoopactie van organisatie Winst uit je woning hebben al 413 huiseigenaren interesse getoond in woningisolatie. Ook hebben 839 huiseigenaren een offerte aangevraagd voor zonnepanelen. Er zijn ook 47 bewoners die maatwerkadvies krijgen over het traject naar een maatwerkadvies voor zeer energiezuinig en/of gasloos wonen.

Na drie goedbezochte informatieavonden in het MFA de Kreek in Zwaag staat de teller op ruim 1.197 aanmeldingen. Tijdens de eerste twee informatieavonden werden de bezoekers geïnformeerd over de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen en woningisolatie. In totaal kwamen hier ruim 500 bewoners op af. Op de derde avond werden de bezoekers ook geïnformeerd over een maatwerkadvies voor zeer energiezuinig en gasloos wonen. Hier kwamen ruim 300 bezoekers op af.

Klimaatneutraal

Hoorn moet in 2040 klimaatneutraal zijn en met de aanschaf van duurzame maatregelen helpt u mee om dit doel te bereiken.

Inschrijven kan tot 15 augustus

Via de website van het Duurzaam Bouwloket kunt u zich inschrijven om mee te doen met de inkoopactie. Inschrijven kan tot 15 augustus 2018 en is gratis en vrijblijvend.

Meer informatie

Meer informatie over deze actie vindt u op de website van Winst uit je woning. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met Winst uit je woning via 023 5836936.