Verkoop zelfbouwkavels start 22 oktober

12 oktober 2020

Tussen de Bangert en de Westerblokker en ten westen van de Strip ligt plangebied 5A. Op donderdag 22 oktober 2020 komen in dit gebied 23 kavels in de verkoop. Op het moment dat de kavelpaspoorten zijn gepubliceerd, start de verkoop.

De verkoop start tijdens kantooruren. Het exacte tijdstip wordt niet bekend gemaakt. De verkoop wordt bekend gemaakt op www.bangertenoosterpolder.nl en via de nieuwsbrief Bangert en Oosterpolder. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op www.bangertenoosterpolder.nl.

Verkoopprocedure

Nadat de kavelpaspoorten zijn gepubliceerd, kan direct een optie worden genomen op een kavel. De optie gaat per huishouden en is 14 dagen geldig. Een optie nemen gaat per e-mail, zelfbouwkavels@hoorn.nl. Hierin mag u maximaal drie voorkeuren doorgeven. Bij meerdere geïnteresseerden voor dezelfde kavel gaat het afgeven van de optie op volgorde van ontvangst van het e-mailbericht. Met andere woorden: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meer informatie over de verkoopprocedure en bijhorende voorwaarden staat op de pagina Zelfbouwkavels Bangert en Oosterpolder.

Planning

De eerste kavels (deel 1) worden medio december 2020 bouwrijp opgeleverd. De andere kavels (deel 2 en 3) worden medio april 2021 bouwrijp opgeleverd, met uitzondering van de kavels U5, U14 en U23. Deze worden rond juli 2021 bouwrijp opgeleverd. Bekijk de plattegrond van de kavels (pdf, 14 MB).

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het team Ruimtelijke Ordening, cluster Grondzaken via 0229 25 22 00 of gemeente@hoorn.nl.