Wereld Alzheimer Dag: bijeenkomst in De Kreek

13 september 2018

Op vrijdag 21 september (Wereld Alzheimer Dag) is er in De Kreek een actieve en informatieve ochtend voor mensen met dementie en hun naasten.

De Kreek


Er zijn verschillende activiteiten waarin het leven met dementie centraal staat.

Programma

Het programma start om 9.30 uur. Tussen 9.30 uur en 10.00 uur is de inloop met koffie en thee. Om 10.00 uur start het programma. Er is onder andere een optreden van theatergroep Op Roet, een interessante presentatie over dementie door Geriant en u kunt meedoen met bewegen op muziek. Om 12.00 uur wordt de ochtend afgesloten met een hapje en drankje.

Organisatie

De ochtend wordt georganiseerd door gemeente Hoorn in samenwerking met Alzheimer West-Friesland, Geriant, MEE & de Wering, Omring, Stichting Netwerk, Vrijwilligerspunt, Wilgaerden en 1.Hoorn. Wilt u in gesprek met deze organisaties die in Hoorn hulp bieden aan mensen met dementie en hun naasten? Dit kan bij de informatiestand van 1.Hoorn in de zaal.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich uiterlijk tot en met dinsdag 18 september 2018 aanmelden via i.vd.kroon@hoorn.nl Op de website www.dementievriendelijkhoorn.nl vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten en vormen van hulp en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten in de gemeente Hoorn.