Wijkbezoek raadsleden in Hoorn-Noord/Venenlaankwartier

11 maart 2020

Op dinsdagavond 17 maart komen Hoornse raadsleden op wijkbezoek in Hoorn-Noord/ Venenlaankwartier. Tijdens het bezoek willen de raadsleden graag op een informele manier met bewoners in gesprek over hun wijk.

Tijdens dit wijkbezoek zijn er onder andere gesprekken over de vervanging van de riolering, initiatieven van bewoners, verkeer en parkeren, het goed ouder worden in de wijk, klimaatadaptie en het Wijkkijkfestival. Het wijkbezoek vindt plaats op dinsdag 17 maart van 20.00 tot 21.30 uur. De raad nodigt inwoners van de wijk Hoorn-Noord/Venenlaankwartier van harte uit om dan naar de kantine van Always Forward (Holenweg 2) te komen. Het is een informele bijeenkomst, waar inwoners een kopje koffie kunnen drinken en kennis kunnen maken met de raadsleden. Aanmelden is niet nodig.

Weten wat er leeft

De Hoornse raadsleden vinden het belangrijk om te weten wat er leeft en speelt in de wijken. En dat bewoners hen weten te vinden als zij in gesprek willen over hun buurt of wijk. Daarom heeft de raad meer tijd in de raadsagenda vrijgemaakt om in contact te komen met bewoners. De gemeenteraad wil de komende periode regelmatig op wijkbezoek gaan. En als er iets bijzonders speelt in een wijk, wil de raad ook vaker op locatie in gesprek met betrokkenen.