Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit

Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit is een beweeg- en ontspanningsprogramma voor inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Via dit programma worden inwoners uit deze wijken in de leeftijd van 55 tot 75 jaar geholpen om fitter te worden. Bent u net iets jonger of iets ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma.

Gezondheidscheck in januari

Op zaterdag 11 januari 2020 is de Gezondheidscheck, in samenwerking met lokale sportverenigingen, 1.Hoorn, Stichting Netwerk en Huisartsenpraktijk Kaap Hoorn. Tijdens de Fit-test meet een deskundige hoe fit u bent om uw dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht heeft u in uw handen, hoe lenig bent u, wat is uw conditie, hoe is het gesteld met uw suikergehalte en wat is uw bloeddruk? Deelnemers aan de Gezondheidscheck ontvangen na afloop een professioneel advies om uw gezondheid te verbeteren.

Inschrijven

Inschrijfformulier Gezondheidscheck zaterdag 11 januari 2020 (pdf, 165 kb)

Open het formulier, print het formulier, vul het in en stuur het uiterlijk maandag 30 december 2019 per post naar Gemeente Hoorn, Team Sport, Antwoordnummer 98, 1620 VB Hoorn (een postzegel is niet nodig). U kunt het uitgeprinte en ingevulde inschrijfformulier ook weer inscannen en per e-mail versturen naar teamsport@hoorn.nl

Beweeg- en ontspanningsprogramma

In de maanden na januari 2020 kunt u meedoen met een programma vol beweeg- en ontspanningsactiviteiten in uw buurt. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar teamsport@hoorn.nl of bel naar de gemeente via 0229 25 22 00.