Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit

Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit is een beweeg- en ontspanningsprogramma voor inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Via dit programma worden inwoners uit deze wijken in de leeftijd van 55 tot 75 jaar geholpen om fitter te worden. Bent u net iets jonger of iets ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma.

Fit-test in januari

Op zaterdag 12 januari 2019 was de Fit-test, in samenwerking met lokale sportverenigingen, 1.Hoorn, Stichting Netwerk en Huisartsenpraktijk Kaap Hoorn. Tijdens de Fit-test meet een deskundige hoe fit u bent om uw dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht heeft u in uw handen, hoe lenig bent u, wat is uw conditie, hoe is het gesteld met uw suikergehalte en wat is uw bloeddruk? Deelnemers aan de Fit-test ontvingen na afloop een professioneel en op maat gemaakt advies om uw gezondheid te verbeteren.

Beweeg- en ontspanningsprogramma

In de maanden na januari 2019 kunt u meedoen met een programma vol beweeg- en ontspanningsactiviteiten in uw buurt. Komt u niet naar de Fit-test maar heeft u wel interesse in het beweeg- en ontspanningsprogramma dat daarop volgt? Bekijk het programma in het programmaboekje Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit.

Inschrijven

U schrijft zich in via het Inschrijfformulier Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit 2019. (pdf, 555 kb)

Per post

Stuur het ingevulde formulier naar Gemeente Hoorn, Team Sport, Antwoordnummer 98, 1620 VB Hoorn (een postzegel is niet nodig).

Per e-mail

Inschrijven kan ook digitaal door dit inschrijfformulier in te vullen. Sla het formulier daarna op op uw eigen computer en stuur het vervolgens per e-mail naar teamsport@hoorn.nl.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Bel naar de gemeente Hoorn: 0229 25 22 00.