Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit

Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit is een beweeg- en ontspanningsprogramma voor inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Via dit programma worden inwoners uit deze wijken in de leeftijd van 55 tot 75 jaar geholpen om fit te worden. Bent u net iets jonger of iets ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma.

Start fitnessprogramma in februari

In februari 2018 starten we met een fitnessprogramma. De eerste twee weken kunnen de deelnemers gratis een training volgen bij de verschillende sportaanbieders in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Daarna volgt een fitnessprogramma van acht weken bij een van de sportaanbieders. Onder begeleiding kunt u werken aan uw fitheid. Voor dit programma betaalt u een kleine bijdrage.

Fit-test van 13 januari gemist? Geen probleem!

Op zaterdag 13 januari 2018 konden de inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier meedoen aan een Fit-test. Met de Fit-test meet een deskundige hoe fit u bent om uw dagelijkse dingen te doen. Heeft u de Fit-test gemist? Geen probleem. U kunt ook tussentijds instappen.

Wilt u meer weten?

Alle informatie die u moet weten over Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit vindt u in het programma boekje.

Kosten

De kosten voor de verschillende programma's vindt u in het programmaboekje.

Inschrijven

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor verschillende activiteiten via het inschrijfformulier. Open dit formulier in Adobe Reader om hem online in te vullen of print hem uit en stuur hem op per post.