Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit

Hoorn-Noord en Venenlaankwartier Fit is een beweeg- en ontspanningsprogramma voor inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Via dit programma worden inwoners uit deze wijken in de leeftijd van 55 tot 75 jaar geholpen om fitter te worden. Bent u net iets jonger of iets ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma.

Fit-test in januari

Op zaterdag 12 januari 2019 was de Fit-test, in samenwerking met lokale sportverenigingen, 1.Hoorn, Stichting Netwerk en Huisartsenpraktijk Kaap Hoorn. Tijdens de Fit-test meet een deskundige hoe fit u bent om uw dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht heeft u in uw handen, hoe lenig bent u, wat is uw conditie, hoe is het gesteld met uw suikergehalte en wat is uw bloeddruk? Deelnemers aan de Fit-test ontvingen na afloop een professioneel en op maat gemaakt advies om uw gezondheid te verbeteren.

Beweeg- en ontspanningsprogramma

In de maanden na januari 2019 kunt u meedoen met een programma vol beweeg- en ontspanningsactiviteiten in uw buurt. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar teamsport@hoorn.nl of bel naar de gemeente via 0229 25 22 00.