Met bewegen kunt u meer!

Elk jaar is er rond half november het evenement 'Met bewegen kunt u meer!'. Een dag met speciale aandacht voor mensen met diabetes, overgewicht, COPD, dementie, depressie en hart- en vaatziekten. De dag is bedoeld voor inwoners van Westfriesland met een chronische ziekte, hun mantelzorgers, familie en vrienden.

Tijdens 'Met bewegen kunt u meer' kunt u in gesprek met deskundigen. Stel vragen over uw mogelijkheden tot bewegen en ontvang tips over leven met uw ziekte. En breng de tips gelijk in de praktijk door mee te doen met de diverse sportieve activiteiten. Het is ook belangrijk dat u lekker in uw vel zit. Daarom is er tijdens 'Met bewegen kunt u meer!' vaak ook een muzikaal programma en kunt u zich in de watten laten leggen op het gebied van persoonlijke verzorging.

'Met bewegen kunt u meer!' 2018

Op vrijdag 16 november 2018 mochten we zo'n 300 enthousiaste bezoekers verwelkomen bij 'Met bewegen kunt u meer!'. Was u erbij en bent u benieuwd naar foto's van de dag? Bekijk ze op de Facebookpagina van Team Sport. U heeft geen Facebook-account nodig om de foto's te bekijken.