Train en beweeg het brein

Programma 2020

‘Train en Beweeg het brein’ is een overzichtsgids waarin allerlei activiteiten staan die u helpen uw lichaam en brein fit te houden. Of misschien wilt u juist wel lichamelijk en geestelijk fitter worden dan u nu bent. Ook dan kunnen deze activiteiten u helpen.

Er zijn activiteiten:

  • die gedurende het hele jaar plaatsvinden
  • in de vorm van een cursus van een paar weken
  • van zorgcentra
  • van Team Sport

Bekijk hier de overzichtsgids Train en beweeg het brein (pdf, 2,5 MB)

Locatie bridgen

Let op: de cursus Bridgen staat in het boekje aangeboden op drie verschillende locaties. Alleen de cursus op dinsdagavond bij TV De Hulk gaat door. 

Inschrijven

Inschrijfformulier cursussen Train en beweeg het brein (pdf, 70 kb)

Inschrijfformulier doorlopende activiteiten Train en beweeg het brein (pdf, 110 kb)

Bovenstaande formulieren kunt u op twee manieren opsturen.

  1. Digitaal: open het formulier, sla het lege formulier eerst op, vul het formulier in, sla het weer op op uw computer en e-mail dat ingevulde bestand naar teamsport@hoorn.nl
  2. Uitprinten: open het formulier, print het formulier, vul het in en stuur het per post naar Gemeente Hoorn, Team Sport, Antwoordnummer 98, 1620 VB Hoorn (een postzegel is niet nodig). U kunt het uitgeprinte en ingevulde inschrijfformulier ook weer inscannen en per e-mail versturen naar teamsport@hoorn.nl 

Meer informatie

Wilt u meer weten over 'Train het brein'? Stuur een e-mail naar teamsport@hoorn.nl. Of bel naar 0229 25 22 00 en vraag naar een medewerker van Team Sport.