Train het brein

Donderdag 21 november 2019 wordt er een dag georganiseerd vol creatieve, sportieve en muzikale activiteiten. Dat is leuk, gezellig en gezond en helpt u om uw lichaam en geest jong te houden.

Er zijn activiteiten van 9.30 uur tot 14.00 uur. Het is in Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14.

Hoe ziet de dag eruit?

Het programma van 'Train het brein' is op dit moment nog niet definitief. Maar u kunt het volgende verwachten. We beginnen met een warming-up onder leiding van Olga Commandeur, bekend van het televisieprogramma Nederland in Beweging. De rest van de dag kunt u verschillende workshops op het gebied van gezondheid en ontspanning volgen. Ook kunt u meedoen met activiteiten die te maken hebben met beweging, denksport, muziek, creativiteit en ontspanning. Rond het middaguur genieten we met elkaar van een heerlijke en gezonde lunch.

Aanmelden

Deelname aan 'Train het brein' kost € 5. Dat betaalt u op de dag zelf. U kunt zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar teamsport@hoorn.nl. Met in het onderwerp 'Train het brein'.

Meer informatie

Wilt u meer weten over 'Train het brein'? Ook dan stuurt u een e-mail naar teamsport@hoorn.nl. Of bel naar 0229 25 22 00 en vraag naar een medewerker van Team Sport.