Zomerspelen

In de zomer van 2020 geen Zomerspelen zoals je gewend bent, maar Team Sport organiseert deze zomer veel sportieve activiteiten onder de naam Zomer in Hoorn.

Zomer in Hoorn is een verzameling sportieve en culturele activiteiten voor kinderen. Dit duurt de hele zomervakantie. De activiteiten die Team Sport organiseert vinden in twee weken van de zomervakantie plaats; van maandag 6 juli tot en met vrijdag 17 juli. De andere activiteiten van Zomer in Hoorn worden geregeld door Stichting Netwerk en sportieve en culturele organisaties in Hoorn. Lees meer informatie over Zomer in Hoorn op de pagina Zomer in Hoorn.

Inschrijven activiteiten Team Sport

Inschrijven voor de sport- en spelactiviteiten van Team Sport is verplicht en kan via www.sportencultuurhoorn.nl. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas, de Zomerspelen of de Cultuurweken, kunnen dit account gebruiken. De sportieve activiteiten die Team Sport aanbiedt zijn gratis.

Overige activiteiten

Voor sommige sportieve en culturele activiteiten van andere aanbieders wordt een bijdrage gevraagd. Je vindt al deze activiteiten ook op www.sportencultuurhoorn.nl, daar lees je ook hoe je je hiervoor inschrijft.