Zomerspelen 2019

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 26 juli vinden voor de 22ste keer de Hoornse Zomerspelen plaats. Twee weken lang kunnen kinderen spelen en sporten op verschillende plekken in Hoorn.

Voor de meeste activiteiten moet je je inschrijven. En bij sommige activiteiten wordt ook een kleine bijdrage gevraagd. De inschrijving is nu geopend via www.sportencultuurhoorn.nl. Hier is ook het volledige programma te vinden.

Programma Zomerspelen

Op het programma van de Hoornse Zomerspelen staan vele activiteiten. Er zijn themadagen, zoals de Funsurvival en Zig/Zag Hoorn. Daarnaast kunnen kinderen meedoen met diverse clinics om bijvoorbeeld hun voetbalskills te verbeteren of te leren surfen. Tijdens de Zomerspelen in De Waterhoorn staan onder andere aqua bootcamp, watervoetbal en zeemeerminzwemmen op het programma. De ‘Zomerspelen On Tour’ biedt in verschillende wijken leuke activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Inschrijven

Het overzicht van alle activiteiten kun je vinden op www.sportencultuurhoorn.nl. Ook kun je voor meer informatie bellen met de medewerkers van Team Sport via 0229 25 22 00. Inschrijven kan via de website www.sportencultuurhoorn.nl. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas of de Nationale Sportweek, kunnen dit account gebruiken.