Hoorn beweegt Festival 2018

Op zondag 23 september 2018 kunt u het Hoorn beweegt Festival bezoeken. Iedereen is tussen 11.00 en 15.00 uur welkom tijdens dit gratis evenement om kennis te maken met het sport- en beweegaanbod van Hoorn.

Ervaar zelf welke sport bij u past

Het Hoorn beweegt Festival is 23 september te vinden bij het sportcomplex aan de Holenweg. Bij Sportcentrum Hoorn, Zwembad De Waterhoorn en de wielerbaan van de Hoornse Ren- en Toer Club kunt u tientallen informatiekramen bezoeken en plezier hebben met een aantal sportieve attracties. Veel sportverenigingen uit Hoorn, Blokker en Zwaag staan er om zichzelf aan u te presenteren.

En hoe kom je er het beste achter of een sport bij je past? Door mee te doen natuurlijk. De sportverenigingen hebben veel activiteiten georganiseerd om u kennis te laten maken met hun sport.

Iedereen kan bewegen

Tijdens het Hoorn beweegt Festival ziet én ervaart u wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sport en bewegen in Hoorn. Het festival is voor iedereen. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Sportief of minder sportief, dat maakt niet uit.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat er allemaal te doen is op het Hoorn beweegt Festival? U vindt alle informatie op www.hoornbeweegt.nl. Van de aanwezige sportaanbieders, tot het programma per locatie.