Denk en praat mee over de toekomst van Hoorn

Hoe willen we dat Hoorn er in 2040 uitziet? De gemeente heeft de maand april in het teken gezet van de toekomst van Hoorn. Samen met de stad wil de gemeente komen tot een visie waarin voor de langere termijn op hoofdlijnen de keuzes voor de leefomgeving van Hoorn staan. Hierover meedenken kan op verschillende manieren.

Deel uw inzending op de website Voor een mooie stad

Welke plekken waardeert u het meest in Hoorn, wat maakt onze huidige leefomgeving zo fijn en waardevol? En wat mist u in de fysieke leefomgeving in Hoorn, dus de omgeving waarin we wonen, werken en onze vrije tijd doorbrengen? Ga naar www.vooreenmooiestad.nl/toekomsthoorn om aan te geven wat u waardevol vindt en wat u nog vindt ontbreken in de leefomgeving in Hoorn. Meedoen kan tot en met 25 april.

Vul de enquête in

De gemeente heeft vijf thema’s geformuleerd over de toekomst van Hoorn: Prettige woon- en leefomgevingen, Economisch sterk en gastvrij, Goed bereikbaar, Inclusief, gezond en veilig, en Energie, klimaat en groen. Vul de enquête in met vragen over deze vijf thema’s. Meedoen kan tot en met 25 april.

Enquête invullen

Meer informatie

Wilt u meer weten? Lees dan het nieuwsbericht Denk en praat mee over Hoorn in 2040.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.