Zomerpret-pakket aanvragen

Met het Zomerpret-pakket krijgen kinderen uit gezinnen die minder te besteden hebben, ook een leuke zomer. Meld uw kind(eren) aan en ontvang een online tegoedbon voor een Zomerpret-pakket. 

Aanmelden

Aanmelden voor de actie kan via onderstaande formulier. Na het invullen van het formulier ziet u de bevestiging op het scherm. Binnen een week kunt u een e-mail verwachten van Warenhuis Hoorn. In deze mail staat de online tegoedbon waarmee u een pakket kan bestellen op de website van Warenhuis Hoorn. Houd voor de mail van Warenhuis Hoorn ook het ongewenste e-mailpostvak (spam) in de gaten. 

Aanmelden Zomerpret-pakket

Aanbod

Benieuwd uit welke zomerpret-pakketten u kunt kiezen? Op de website van Warenhuis Hoorn vindt u het aanbod.

Bekijk de zomerpret-pakketten

Voorwaarden

  • Het inkomen van de ouder(s) is niet hoger dan 125% van de bijstandsnorm. Hieronder vallen kinderen uit gezinnen uit Hoorn, Blokker en Zwaag die bekend zijn bij WerkSaam Westfriesland, Stichting Leergeld, de Voedselbank, de Kinderkledingbank of die in een schuldregeling zitten. Dat betekent concreet een inkomen van € 1.642 per maand voor een alleenstaande ouder en € 1.824 per maand voor samenwonenden/echtpaar. Met een maximaal vermogen van € 12.450 voor alleenstaande ouders en samenwonenden/echtparen.
  • Ook kinderen van ouders die in aanmerking komen voor een Tozo-uitkering komen in aanmerking.
  • ​Het kind heeft een leeftijd tot 18 jaar oud en woont in de gemeente Hoorn. Aanvragen worden alleen toegewezen op het adres waarop het kind is ingeschreven.