Kansen voor de Kersenboogerd

We zetten ons als gemeente in voor een veilige en leefbare wijk. En willen kansen benutten om de wijk te verbeteren. Het centrumgebied vraagt hierbij om extra aandacht.

Toekomstvisie

Met Intermaris hebben we onze ambities opgeschreven. Inwoners en andere organisaties in de Kersenboogerd zijn hier ook bij betrokken. De ambities staan in een toekomstvisie en een vijf sporen-plan. Bekijk de toekomstvisie en het vijf sporen plan op de website van de gemeenteraad.

Warmtenet

Kersenboogerd is in Hoorn de wijk die het beste is om te starten met een warmtenet omdat er werkzaamheden gecombineerd kunnen worden. Denk daarbij aan grootschalige verbeteringen in de huurwoningen, openbare ruimte en in de ondergrond. Daarom wordt samengewerkt in het programma Kansen voor de Kersenboogerd.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws in uw wijk? Meldt u zich dan aan voor de e-mailnieuwsbrief. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Verder lezen?

Intermaris en gemeente hebben een gezamenlijke website ontwikkeld, ga daarvoor naar www.hoornkersenboogerd.nl.

Voor vragen kunt u een email sturen naar kersenboogerd@hoorn.nl of kom langs tijdens één van de spreekuren in het Wijklab Kersenboogerd.

Openingstijden

Heeft u ideeën voor de wijk? Het Wijklab is open van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. In het Wijklab zitten onder andere ook Intermaris en Handhaving met wekelijkse spreekuren. U vindt het Wijklab aan het Aagje Dekenplein 24. 

Spreekuren

Gemeente Hoorn: Kansen voor de Kersenboogerd

Donderdag van 13.00 tot 16.00 uur

Gemeente Hoorn: Spreekuur Puur Hoorn

In de oneven weken op maandag van 13.00 tot 16.00 uur

Intermaris

Dinsdag 13.00 tot 16.00 uur  

Handhaving

In de even weken op vrijdag van 16.00 tot  17.00 uur

Bewonersoverleg Kersenboogerd (BOK)

Eerste maandag van de maand: van 13.00 tot 16.00 uur

Is er een lantaarnpaal of stoeptegel kapot in uw buurt? Of heeft u last van bijvoorbeeld geparkeerde auto's, niet goed gesnoeide bomen of struiken, honden, fietsen of hangjongeren? Maak dan een melding bij de gemeente. De gemeente gaat dan zo snel mogelijk met uw melding aan de slag. Bij spoedzaken buiten kantooruren belt u met de politie via 0900 8844.

Melding bij gemeente

Overlast van huisvuil, oud papier of ongedierte geeft u door aan HVC.

Melding bij HVC

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.