Kansen voor de Kersenboogerd

Samen met partners en bewoners zet de gemeente zich in om de buurten in het centrumgebied van de Kersenboogerd op te knappen. Zodat het er voor iedereen prettig en veilig wonen, werken en leven is.

Kansen voor de Kersenboogerd

De gemeente en woningcorporatie Intermaris hebben samen een Toekomstvisie uitgewerkt. Deze visie wordt uitgewerkt in het programma Kansen voor de Kersenboogerd. Lees meer over het programma op www.hoornkersenboogerd.nl.

Warmtenet

Vanuit het programma Kansen voor de Kersenboogerd wordt in het centrumgebied ook een warmtenet aangelegd. Lees meer over het warmtenet op www.warmtenethoorn.nl.

Blijf op de hoogte

U kunt op de volgende manieren op de hoogte blijven van alle werkzaamheden en activiteiten in het centrumgebied van de Kersenboogerd:

Is er een lantaarnpaal of stoeptegel kapot in uw buurt? Of heeft u last van bijvoorbeeld geparkeerde auto's, niet goed gesnoeide bomen of struiken, honden, fietsen of hangjongeren? Maak dan een melding bij de gemeente. De gemeente gaat dan zo snel mogelijk met uw melding aan de slag. Bij spoedzaken buiten kantooruren belt u met de politie via 0900 8844.

Melding bij gemeente

Overlast van huisvuil, oud papier of ongedierte geeft u door aan HVC.

Melding bij HVC

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.