Kansen voor de Kersenboogerd

Het is belangrijk dat iedereen zonder problemen fijn en veilig kan wonen, werken en leven in alle wijken in Hoorn. In de Kersenboogerd zijn nog kansen om de wijk te verbeteren. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en zwerfafval. Of het vergroten van het aantal werkende inwoners.

Kansen en aandachtspunten

Maar welke kansen en aandachtspunten vinden de betrokkenen van de Kersenboogerd het belangrijkst? Samen met inwoners, Intermaris en Stichting Netwerk, werkt de gemeente aan een leefbare en veilige Kersenboogerd. 

Toekomstvisie van gemeente en Intermaris op het centrumgebied

Gemeente Hoorn en Intermaris gaan samen aan de slag in het centrumgebied van de Kersenboogerd. Dinsdag 10 december 2019 heeft de gemeenteraad de gezamenlijke toekomstvisie vastgesteld. Hiermee stellen de gemeenteraad, het gemeentebestuur en Intermaris nadrukkelijk vast om samen extra aandacht te geven aan het centrumgebied van de wijk. De volgende stap voor de gemeente is het uitvoeringsprogramma.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws in uw wijk? Meldt u zich dan aan voor de e-mailnieuwsbrief. 

Aanmelden nieuwsbrief

Verder lezen?

Wilt u alles lezen over de Kansen van de Kersenboogerd? Stuur een mail naar kersenboogerd@hoorn.nl en vraag naar het Programmaplan en de Toekomstvisie. U ontvangt deze pdf bestanden dan per e-mail. 

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.