Gemeenteraad

De raads- en commissievergaderingen zijn live te volgen of later terug te kijken via de website van de gemeenteraad. U vindt daar ook de agenda's voor de vergaderingen en belangrijke documenten.

Website gemeenteraad

Wat doet de gemeenteraad?

De gemeenteraad vertegenwoordigt de inwoners van Hoorn. De raad stelt de belangrijkste punten van het beleid vast en controleert het college van burgemeester en wethouders. De gemeenteraad wordt eens in de vier jaar gekozen door de inwoners van Hoorn. 

Fracties en raadsleden

Alle fracties en raadsleden vindt u op de website van de gemeenteraad. De gemeenteraad in Hoorn bestaat uit 35 raadsleden.

Alle raadsleden plus burgemeester Jan Nieuwenburg.

Vergaderingen live bekijken en agenda

Volg de vergaderingen van de raad live of bekijk een gemiste uitzending via de externe website Company Webcast. Op de website van de gemeenteraad vindt u:

  • vergaderstukken van de gemeenteraad en commissie
  • een overzicht van de vergaderingen

Contact met de raad

Inwoners en andere belangstellenden kunnen voor vragen over vergaderingen bij de griffie terecht. Voor het toezenden van informatie aan de raad kunt u ook bij de griffie terecht. Neem contact op via griffie@hoorn.nl of bel naar 0229 25 22 00. Meer informatie over de griffie vindt u via de website van de gemeenteraad.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.