Poort van Hoorn

Het project Poort van Hoorn bestaat uit het gebied rondom het station, het Pelmolenpad, de Prismalocatie en het Dampten. Iedereen die Hoorn bezoekt, komt via dit gebied de stad binnen. Dit wordt hét visitekaartje van Hoorn.

Ruimte voor nieuwe ontwikkelingen

Juist in dit gebied is er veel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. In de eerste plaats moet het een prettig gebied worden om te wonen, werken en te verblijven. Rondom het station komen nieuwe en aantrekkelijke stedelijke woon-werkmilieus, op steenworp afstand van de prachtige historische binnenstad én het nieuwe stadsstrand.

Vervoer in het stationsgebied

In het stationsgebied worden de verschillende vervoersstromen beter op elkaar afgestemd. Hierdoor wordt het stationsgebied (en dus de stad en regio) beter bereikbaar en ervaren automobilisten, fietsers, trein- en buspassagiers en wandelaars meer comfort en reisgemak.

Website Poort van Hoorn en nieuwsbrief

Wilt u meer weten over de concrete plannen binnen de Poort van Hoorn? Op www.poortvanhoorn.nl vindt u meer informatie . Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond de Poort van Hoorn? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.