Stadspanel

Wilt u meedenken over onderwerpen die belangrijk zijn voor onze gemeente? Word dan lid van het stadspanel dat bestaat uit inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Een aantal keer per jaar vragen we u via het stadspanel om uw mening. Zoals in het verleden over de kermis en over winterterrassen. En binnenkort over de communicatie van de gemeente en wat Hoorn zo aantrekkelijk maakt voor (nieuwe) inwoners, ondernemers en bezoekers.

Zo werkt het als u lid bent van het stadspanel

Als u lid bent van het stadspanel, ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail waarin we u vragen mee te doen met een onderzoek. Het onderzoek is een korte vragenlijst die u online invult. Per onderzoek kiest u zelf of u mee wilt doen of niet. Nadat het onderzoek is afgerond, ontvangt u ook de resultaten van het complete stadspanel. En leest u wat de gemeente met de onderzoeksresultaten gaat doen.

Zo meldt u zich aan

I&O Research beheert het stadspanel voor de gemeente. Aanmelden voor het stadspanel van de gemeente Hoorn gaat daarom via de website van I&O Research. Uw gegevens worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.