Digitaal Stadspanel Hoorn

Digitaal Stadspanel Hoorn

Hoorn heeft een digitaal stadspanel! Vindt u het leuk om af en toe mee te denken over actuele zaken die in Hoorn spelen? Word dan lid van het Digitaal Stadspanel Hoorn.

Wat is het Stadspanel?
De leden van het panel krijgen een aantal keren per jaar een vragenlijst over een actueel onderwerp voorgelegd. Dat gebeurt altijd per e-mail. Geen lange lijsten, maar korte en concrete vragen. De beantwoording vindt plaats via internet. Met een druk op de knop kunt uw antwoorden versturen.
Op dit moment zijn al ruim 1.200 inwoners van Hoorn lid van het Stadspanel. Jong en oud, mannen en vrouwen, een goede afspiegeling van de bevolking. Iedereen kan dus meedoen, als u beschikt over een e-mailadres. Deelname is anoniem. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doekeinden gebruikt.

Wat gebeurt er met uw mening?
De uitvoering van de peilingen en de verwerking van de gegevens is in handen van IO Research. Na verwerking van de gegevens krijgen alle deelnemers de uitslag van het onderzoek toegestuurd in de vorm van een nieuwsbrief.
De antwoorden die het Stadspanel geeft zijn belangrijk voor de gemeente. Bij de meningsvorming van B en W of bij de besluitvorming in de gemeenteraad.

Hoe geeft u zich op?
Via deze link kunt u zich aanmelden. U ontvangt vervolgens een e-mail met het verzoek uw aanmelding te bevestigen.
De link brengt u naar een website waar u allerlei informatie over het Stadspanel Hoorn vindt. U kunt hier bijvoorbeeld de nieuwsbrieven over voorgaande onderzoeken vinden en de antwoorden op veelgestelde vragen. Bovendien kunt u hier uw gegevens inzien en wijzigen.
Om in te loggen op de website van het Stadspanel Hoorn heeft u alleen maar uw e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Onderzoeken