Koopzondagen en openingstijden

Vanwege het coronavirus zijn er richtlijnen opgesteld om veilig te kunnen winkelen. Deze leest u op de website van de Rijksoverheid.

Superkoopzondag

Iedere laatste zondag van de maand is het superkoopzondag. In december is het iedere zondag superkoopzondag. Op superkoopzondagen zijn bijna alle winkels open. 

Bereikbaarheid zondag 26 september

Zondag 26 september vindt de IRONMAN 70.3 plaats in Westfriesland. De start en finish van deze triatlon is in Hoorn. Ook wordt er weer volop gewerkt aan de Provincialeweg tussen het Keern en de A7. De afslag Hoorn Centrum (afrit 8) op de A7 is hierdoor afgesloten voor alle verkeer. Hoorn is zondag bereikbaar met de auto maar mogelijk heeft u te maken een langere reistijd. We adviseren inwoners en bezoekers om hun route van tevoren te plannen. Meer informatie staat op de pagina Werkzaamheden en omleidingen turborotonde.

Waar kan ik gratis parkeren op superkoopzondagen?

U kunt op superkoopzondagen gratis parkeren aan de Lambert Meliszweg, Pelmolenpad, RAC-locatie, Transferium, Vale Hen en in parkeergarage ’t Jeudje en parkeergarage schouwburg Het Park. Meer informatie over de parkeermogelijkheden vindt u op de pagina Parkeren bezoekers. Op de andere zondagen kunt u overal gratis parkeren. 

Wanneer is het koopavond?

  • Op donderdag in de binnenstad en woonwinkelgebied 'Hof van Hoorn'.
  • Op vrijdag in winkelcentrum De Huesmolen en Kersenboogerd.

Iedere zondag open

Sommige winkels, zoals de supermarkten in Zwaag, Blokker en in de wijkwinkelcentra, zijn iedere zondag open. Bekijk de website van de winkel die u wilt bezoeken voor actuele openingstijden.

Op welke tijdstippen mag een winkel open?

Winkels mogen open zijn op maandag tot en met zondag tussen 6.00 uur en 22.00 uur. Naast de dagelijkse openingstijden, zijn er Superkoopzondagen en koopavonden.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.