Proclaimer

De gemeente neemt verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website. Wij werken er hard aan om de informatie correct en volledig te houden. Komt u toch verouderde of onjuiste inhoud tegen? Geef dit dan door via het contactformulier.

E-mail

De gemeente streeft naar optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van e-mailverkeer. Heeft u een e-mail ontvangen die niet voor u is bestemd? Laat het de afzender weten of stuur een bericht via het contactformulier. We proberen binnen 2 werkdagen te reageren op uw bericht.

ZIVVER

Om veilig te kunnen mailen, maakt de gemeente gebruik van ZIVVER. ZIVVER beveiligt berichten met vertrouwelijke inhoud, zoals cliëntgegevens en burgerservicenummers (BSN). Als u een e-mail ontvangt die via ZIVVER is verstuurd, klikt u op de tekst 'Bekijk en beantwoord beveiligd bericht.' Eventueel moet u hier nog een wachtwoord of sms-code invoeren. U hoeft geen account aan te maken om het bericht te lezen of te reageren op onze berichten.

Auteursrecht

Het is niet toegestaan (delen van) de inhoud van deze website over te nemen of te publiceren zonder voorafgaande toestemming van de gemeente Hoorn. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Wilt u inhoud gebruiken? Neem dan contact op met team Communicatie via het contactformulier.

Verwijzingen naar externe websites

De verantwoordelijkheid voor de inhoud en het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende websites. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s. Het is niet vanzelfsprekend dat externe websites de visie van gemeente Hoorn vertegenwoordigen.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.