Werk aan de weg

U vindt hier een overzicht van de asfalt-, straat en andere wegwerkzaamheden die in de gemeente Hoorn worden uitgevoerd. De werkzaamheden die langer duren dan 1 dag en waar het verkeer hinder van heeft staan op deze pagina.

Reconstructie fietsoversteek Grevelingenweg (begin 2021)

Tussen 11 januari en 12 februari 2021 wordt de fietsdoorstreek ter hoogte van het Willem Wiesepark verbeterd. Hierdoor is de Grevelingenweg enkele weken afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer wordt omgeleid via borden via onder meer de Maasweg en de Scheldeweg.

Door de sneeuw kon er niet gewerkt worden. Maandag 22 februari wordt het werk weer opgepakt. Verwachting is dat de weg vrijdag 26 februari weer open kan.

Aanpassen fietsdoorsteek Emmalaan naar fietspad J.D. Pollstraat

Tussen dinsdag 23 februari en vrijdag 5 maart 2021 wordt de fietsdoorsteek aangepast. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid als dit nodig is. De hekken worden op maandag 8 maart weggehaald.

Herstraat werkzaamheden Westerdijk, tussen Hoge Vest en Molsteeg

Van maandag 1 tot en met woensdag 3 maart wordt de Westerdijk tussen de Hoge Vest en de Molsteeg opnieuw bestraat. Verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid door verkeersregelaars.

Herstraten Mosterdsteeg, tussen Baanstraat en Dal 

Tussen maandag 8 en maandag 15 maart 2021 wordt de Mosterdsteeg opnieuw bestraat. Verkeer wordt ter plekke omgeleid. Woningen zijn lopend bereikbaar.

Werkzaamheden De Strip, fase 5b

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart 2021 is het deel van de Strip afgesloten tussen Westerblokker en de Bangert richting Zwaag. Verkeer wordt omgeleid via de Westerblokker en Noorderdracht.

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 maart is het deel van de Strip afgesloten tussen Bangert en Westerblokker richting Blokker en Kersenboogerd. Verkeer wordt omgeleid via de Westerblokker en Noorderdracht.

Herstraten in de Kersenboogerd

In verschillende straten wordt de bestrating vervangen:

  • maandag 15 maart 2021: Breitnerhof
  • maandag 15 en dinsdag 16 maart: Han Hoekstrahof
  • woensdag 17 tot en met vrijdag 26 maart: G. den Brabanderhof
  • donderdag 25 tot en met maandag 29 maart: Robert Stolzhof
  • dinsdag 30 maart tot en met donderdag 1 april: Robert Stolzhof

Werkzaamheden Kerkplein

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Voetgangers en fietsers kunnen er langs. Overig verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden Breestraat

Van maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Voetgangers en fietsers kunnen er langs. Overig verkeer wordt omgeleid.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.