Werk aan de weg

U vindt hier een overzicht van de asfalt-, straat en andere wegwerkzaamheden die in de gemeente Hoorn worden uitgevoerd.

Overzicht alle werkzaamheden op een kaart

De werkzaamheden die langer duren dan 1 dag en waar het verkeer hinder van heeft, staan op deze pagina. Een overzicht van alle werkzaamheden en omleidingen vindt u op deze kaart. 

Bekijk omleidingen  

Rioolvervanging Poortwachter, Kaarder en Volder

Fase 1 rioleringswerkzaamheden in de straten Poortwachter, Kaarder en Volder. Het verkeer wordt omgeleid. Kijk voor alle actuele informatie en omleidingen op de BAM Infra Projecten app en zoek binnen de app op “Rioolvervanging Risdam-Zuid”.

BAM Infra Projecten - Apps op Google Play

‎BAM Infra Projecten in de App Store (apple.com)

Inspecteren/onderhoud riool Oude Doelenkade, Gedempte Appelhaven, Lindestraat, Mallegomsteeg, Korenmarkt van 3 tot en met 5 april.

Verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden Langetuin tot eind april 2023

De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd. Verkeer wordt omgeleid. 

Aanbrengen van vaarduikers bij De Strip tussen Bangert en Westerblokker van 13 februari tot en met 14 april

De Strip is van 13 februari tot en met 3 maart afgesloten in zuidelijke richting tussen de aansluiting met de Corry van Kleefstraat en de Westerblokker. Van 6 maart tot en met 24 maart is De Strip afgesloten in zuidelijke richting van de Bangert tot de aansluiting met de Corry van Kleefstraat. Van 27 maart tot en met april is De Strip afgesloten in noordelijke richting vanaf de Westerblokker tot de aansluiting met de Molenweid. Verkeer word omgeleid. 

Grootschalig onderhoud Westerblokker

Vanaf 13 maart tot 20 augustus vindt er grootschalig onderhoud plaats aan de Westerblokker. Kijk voor meer informatie op de pagina Grootschalig onderhoud Westerblokker.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.