Werk aan de weg

U vindt hier een overzicht van de asfalt-, straat en andere wegwerkzaamheden die in de gemeente Hoorn worden uitgevoerd. De werkzaamheden die langer duren dan 1 dag en waar het verkeer hinder van heeft staan op deze pagina.

Werkzaamheden Provinciale weg tussen turborotonde en de HHNK rotonde

Van vrijdag 2 tot en met woensdag 28 april worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de zijkant van de weg tussen de beide rotondes. Het gaat alleen om de weghelft dee stad in gaat. Er is geen omleiding, wel een verlaging van de snelheid naar 50 km/uur.

Werkzaamheden parkpad Risdam Zuid

Van woensdag 28 april tot en met woensdag 12 mei wordt het asfalt vervangen voor beton. Het brede fietspad en de tunnel onder de Provincialeweg zijn tijdens de hele periode afgesloten alle verkeer, ook voetgangers. Er geldt in deze periode een omleiding en de route wordt aangegeven met borden. Voetgangers kunnen zoveel mogelijk gebruik blijven maken van de wandelpaden in het park

Bouwwerkzaamheden OSG, deel Emmalaan afgesloten

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei worden er werkzaamheden uitgevoerd bij de OSG. Hierdoor is het deel van de Emmalaan tussen de Bontekoestraat en de toegang van het parkeerterrein van de OSG afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden Pakhuisstraat - Vollerswaal

Van 10 mei 07.00 uur tot en met 12 mei 16:00 uur. Verkeer wordt omgeleid via borden. 

Werkzaamheden Provincialeweg-Lepelaar

Het fietspad en voetpad langs de Provincialeweg tussen de oversteek Lepelaar en het spoorviaduct is afgesloten tussen vrijdag 30 april en vrijdag 21 mei 2021. Het is niet mogelijk om via dit fietspad en voetpad vanuit de wijk Kersenboogerd van en naar het sportpark te gaan. Er wordt een omleiding ingesteld. De oversteek op de Provincialeweg ter hoogte van de Lepelaar blijft open en ook het fietspad tussen het spoorviaduct en de oversteek Rijnweg blijft open.

Werkzaamheden Park refter-Binnenplaats

Het fietspad Kloostergang in het park tussen Refter en Binnenplaats wordt vervangen. Hierdoor is het hele park volledig afgesloten van maandag 10 mei tot en met vrijdag 28 mei. Fietsers en voetgangers worden omgeleid. 

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.