Werk aan de weg

U vindt hier een overzicht van de asfalt-, straat en andere wegwerkzaamheden die in de gemeente Hoorn worden uitgevoerd. De werkzaamheden die langer duren dan 1 dag en waar het verkeer hinder van heeft staan op deze pagina. 

Rioolvervanging Poortwachter, Kaarder en Volder, vanaf 4 oktober

Fase 1 rioleringswerkzaamheden in de straten Poortwachter, Kaarder en Volder. Het verkeer wordt omgeleid. Kijk voor alle actuele informatie en omleidingen op de BAM Infra Projecten app en zoek binnen de app op “Rioolvervanging Risdam-Zuid”.

BAM Infra Projecten - Apps op Google Play

‎BAM Infra Projecten in de App Store (apple.com)

Onderhoud aan de Van Dedemstraat tussen Maelsonstraat en Koepoortsweg, van 18 tot en 22 oktober en van 25 oktober tot en met 5 november

Vanaf maandag 18 oktober wordt een deel van het asfalt in de Van Dedemstraat vervangen. De werkzaamheden duren ongeveer drie weken. Door het werk in delen uit te voeren, blijft het Transferium bereikbaar. Wel is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Maelsonstraat en de Koepoortsweg. De Koepoortsweg en omgeving zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Liornestraat.

Asfaltonderhoud kruising Oosterscheldeweg en Scheldeweg van 19 tot en met 20 oktober

Op dinsdag 19 en woensdag 20 oktober zijn er werkzaamheden aan het asfalt op de kruising van de Oosterscheldeweg met de Scheldeweg. De weg is dan afgesloten voor verkeer. Voor alle aanrijdroutes zijn rondleidingen ingesteld. Dus via de Maasweg, Provincialeweg en Rijweg.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.